Testimonis

He estat aprenent tant sobre el meu cos i la manera com funciona des de que vaig començar a participar a les clases d’Alicia, farà uns 2 anys. M’agradaria compartir una idea sobre el sistema simpàtic i el parasimpàtic. Alicia, a les seves classes ens explica de quina manera aquests dos sistemes poden funcionar de manera simultània, i com, si el que volem és relaxar-nos, necessitem activar el sistema parasimpàtic. Amb aquest coneixement i algunes eines ara m’adormo més ràpidament que mai. Tancant els ulls, connecto amb la meva respiració i permeto que el sistema parasimpàtic faci la seva funció.

Gràcies Alicia per tots els regals que obtinc de cadascuna de les teves classes!

Osi Ziv


Som molts els que tenim una opinió molt positiva sobre les classes i l’ambient que es respira a l’Associació. Hi ha una gran diversitat de classes i totes es complementen i t’ajuden a ser més conscient.

Quan vaig arribar a Estar bé estava en un moment baix, i una classe com Biocentres em va ajudar moltíssim. És una altra manera de relacionar-te i t’ajuda a obrir-te.

No em crida l’atenció provar en una altra banda. Aquí hi ha un ambient molt proper, familiar… i crec que la gent que venim ja busquem aquest valor afegit que té a veure amb les persones.

M’agraden totes les classes i és bo no encasellar-se, perquè de totes ens podem nodrir.

Agraeixo tenir aquest espai que és només per mi. Prefereixo estar-me d’altres coses però cuidar aquest aspecte de la meva vida que per mi és important.

Pilar Martínez