Rehabilitació

Treball de recuperació a causa del deteriorament físic d’alguna part o parts del cos que hagin perdut mobilitat, que limitin o causin dolor a la persona. Mitjançant estiraments i diferents exercicis de mobilitat suaus, la consciència de la respiració i l’autoconeixement del propi cos.

Indicat especialment per a persones que després d’una rehabilitació mèdica vulguin completar la recuperació amb un treball global per restaurar l’equilibri.salud-enfermedad3

Molt sovint persisteixen limitacions i dolors que supossen una dificultat afegida a la nostra vida diaria. Aquesta classe ofereix una oportunitat per conèixer la gran quantitat de recursos dels que disposa el nostre cos i que poden ajudar-nos.

El cos és un ecosistema, que funciona com una unitat, i és per això que una part del cos està relacionada amb la resta. Això pot comportar que molt sovint un problema en una zona focalitzada del cos, estigui afectant directa i indirectament a la resta. Partint d’aquesta compressió del cos com a globalitat, potenciarem els recursos propis prenent consciència de la nostra capacitat de d’autoregeneració.

Amb petites modificacions i una actitut responsable i participativa, obtindrem resultats beneficiosos que ens ajudaran a estar bé.

Imparteix: Alicia Giménez

Estudis de fisioteràpia i medicina tradicional xinesa. Titulada en osteopatia biodinàmica. Amb 30 anys d’experiència en els conceptes de salut, cos i moviment. Interessada en conèixer el funcionament de l’organisme amb el propòsit de millorar la salut, va posar nom a aquest aprenentatge vital i professional: Posturologia. Actualment exerceix com a terapeuta biodinàmica craneo-sacral i imparteix classes de Posturologia i Rehabilitació a l’Associació Ades.