Professionals Ades

L’Associació compta amb el treball de professionals especialitzats en diferents àrees. Es contemplen la salut mental i emocional, la importància d’una bona alimentació, l’atenció al cos físic i els beneficis de la pràctica del moviment conscient, així com aproximacions terapèutiques (no intrusives) a l’organisme de la persona, per tal de potenciar els recursos del propi cos i així restaurar l’equilibri. Promovem un missatge d’autoresponsabilitat, empoderament i compromís vers la pròpia salut.

Xavier Sangenís

Vicepresident d’Ades

És professor de Ioga i terapeuta Thaiyoga. Imparteix classes de ioga explorant els principis d’aquesta ciència amb l’experiència vital, recorrent les seves variants vers l’Adonar-se, el Ser, el despertar de la salut. En sessions individuals, es complementa amb el massatge Thaiyoga.

Sergio Baños

Secretari d’Ades

És Actor, Terapeuta Gestalt i Terapeuta Corporal. Es va diplomar en Art Dramàtic i Direcció d’Actors i va decidir ampliar la seva experiència creativa i personal formant-se en diverses disciplines terapèutiques. Ofereix un espai d’autoconeixement i creativitat per a les necessitats de cadascú.

Alícia Giménez

Fundadora d’Ades

Es Osteópata biodinàmica, terapeuta corporal (creadora del mètodo Posturologia Global). La seva formació inclou l’Osteopatía, la Fisioteràpia i la Medicina Xinesa, així com la investigació corporal en disciplines com Cadenes Musculars, Ioga, Txi Kung i Centres d’Energia.

Valerie Adolff

Membre d’Ades

És guia en la transformació personal i professional per un equilibri físic-emocional. Realitza sessions de comunicació familiar per mediar els conflictes i limitar el trauma emocional. També atén l’estrès i el «burn-out» de cuidadors, enfermeres, personal sanitari i metges.

Míriam Fernández

Membre d’Ades

És Fisioterapeuta Integrativa especialitzada en Sòl Pèlvic i teràpies fascials. També experta en Rehabilitació neuropediàtrica. Combina la teràpia individual amb classes grupals de Pilates, Pre i Post-part i exercici per embarassades, a més d’oferir tallers i xerrades per fomentar la salut desde l’educació.

Laura Campaner

Presidenta d’Ades

És Fisioterapeuta especialitzada en l’Aparell Locomotor i en el Sòl Pèlvic. Es dedica principalment a la reeducació de la postura i del moviment a través de la teràpia manual i diverses tècniques de moviment i Exercici Físic Terapèutic. És també ballarina i especialista en Fisioteràpia de la Dansa.

Pol Marcó

Membre d’Ades

És Fisioterapeuta, instructor de Pilates Mat, i expert en exercicis d’entrenament funcional, Animal Flow i Exercici Terapèutic. Es centra sobretot en la recuperació i el manteniment de la salut a través de la teràpia activa. Tant en sessions grupals com individuals, treu el màxim rendiment de cadascú.