Psicoteràpia, nutrició i naturopatia

Medicina i Nutrició natural

La medicina natural t’ofereix la utilització de mesures naturals per el manteniment d’una bona salut i la prevenció i el tractament de patologies.

La curació o milloria,  s’aconsegueixen  mitjançant l´alimentació Natural, herbes, vitamines , minerals y suplements dietético/nutritius així com altres teràpies Naturals.

Es parteix sempre d’una màxima:

                      “No danyar el cos i no crear efectes secundaris”

Restablir  l’harmonia i equilibri natural del nostre cos sense utilitzar fàrmacs ni produir efectes nocius sobre el nostre sistema.

Contemplant que cada persona és una individualitat única, no hi ha una fórmula de tractament prefixada sinó que s’adrecen les necessitats individuals amb el respecte i l’escolta necessària per poder acompanyar a la persona, en la seva totalitat.

                   “no tractem patologies sinó persones”

Tot això seguint una dualitat molt important en la curació, tenint molt present la relació entre cos i ment.

Psicoterapia Gestalt

La terapia Gestalt es una teràpia englobada en la psicologia humanista, i es caracteritza per no estar feta exclusivament per tractar trastorns o patologies sinó també per desenvolupar el potencial humà.

Està indicat al tractament  de trastorns com: Ansietat, depressió, baixa autoestima, pors , insomni, cansament, falta de motivació, problemes de  parella, pèrdua d’ un ésser estimat, períodes de crisis, etc…

…..així com el creixement personal d’ aquells que volen desenvolupar un coneixement més profund sobre si mateix.

El procés terapèutic segons la Gestalt està basat en donar importància no a allò que ens succeeix, sinó com vivim el que ens passa.

Partint d’aquesta idea el treball esta enfocat a donar-se compte, a prendre consciència de com reaccionem davant  diferents situacions.

El realment important no és canviar posant voluntat o esforç ni voler ser algú que veritablement no som: es tracta de generar un canvi des de la consciència. Ja que en moltes ocasions no ens adonem dels patrons que existeixen darrera d’aquelles circunstàncies vitals que ens agoixen.

Es tracta de trobar un equilibri entre allò racional (el que es pensa), i allò emocional (el que es sent) i l’acció (el que es fa).

En general ens identifiquem en una major mesura amb un d’aquests 3 aspectes,  deixant de banda els altres dos. Aquesta falta d’expressió d’algun d’aquests centres dona lloc a una intranquil·litat produïda per la repressió de parts d’un mateix. De la consciència i l’expressió d’aquests tres centres sorgeix  la persona més autèntica més en contacte amb la seva pròpia essència.

Tot això sense oblidar el símptoma i la malaltia com un avisador. La patologia en molts casos és el resultat de no haver atès una informació emocional que si  no s’escolta es converteix en malaltia. Aprendre a escoltar el cos i les emocions que sovint s’hi amaguen és una part clau del procés.

Flors de Bach

Les Flors de Bach  es una teràpia Reconeguda per l’OMS el 1976, les Essències Florals del Dr. Bach, són preparats vibracionals, que ens permeten incorporar qualitats harmòniques al nostre ésser i suposen profunds mitjans de transformació.

Qui sóc?

Rubén López: Psicoterapia Gestalt, Naturòpata num. col.  Cofenat 2021, Dietética i Nutrició, Quiromassagista, Practicioner en PNL, Màster en teràpia breu estratègica, Format en psicologia integrativa per l´institud SAT (dirigit pel doctor Claudio Naranjo), Actualment exerceix com a Terapeuta individual i grupal i es Formador en grups en desenvolupament humà “Gestalt i Natura”.

 

Hores convingudes

TL-605 16 41 88

BARCELONA  I CENTELLES.

psikobeech@hotmail.com

triptic-ruben-ext4

triptic-interior-FINAL