Jornada d’activitats per cuidar-te

10H TALLER PILATES | POL
En Pol és Fisioterapeuta i Intructor de Pilates, i forma part del equip d’ADES. A cada entrenament podràs trobar un treball de força, equilibri, coordinació, concentració i respiració. 

10,30H-12H TALLER INTRODUCTORI GESTALT (grupal) | SERGIO
Pors, ansietat, emocions intenses, aquest any totes aquestes sensacions hi han sigut i encara estem transitant cap a la salut integral. El Sergio Baños Terapeuta Gestalt i enfocat en la gestió emocional, t’ho ofereix un espai segur on obrir de forma natura les teves emocions, tenir temps per poder respirar i recarregar piles.
Opció tallers individuals
Estas preocupat per alguna situació personal, profesional o de parella, vols que trobem una solució plegats?
Fem una sessió de terapia Gestalt parlem-ne

· 12,15h-13h
· 15,30h-16,15h
· 16,30h-17,15h

12H XERRADA D’INTELIGENCIA EMOCIONAL PEL DIA A DIA | VALERIE (ON-LINE)
Si vols conèixer maneres de calmar la teva ment, saber millor com adaptar-te a imprevistos i gestionar les teves emocions, la intel·ligència emocional és per a tu.
En aquesta xerrada farem una curta introducció al funcionament d’emoció-ment-cos i posteriorment experimentaràs per tu mateix amb un exercici que podràs repetir en el teu dia a dia.

13H TALLER “COM TÉ EN COMPTE EL IOGA LA TEVA CONSTITUCIÓ PERSONAL” | XAVIER (PRESENCIAL)
El ioga relaciona la constitució individual amb els elements: per exemple, si en un cos prevaleix el foc, l’equilibri requerirà un cert refredament; si en un altre hi ha saturació de terra, es mostrarà a través d’un cert escalfament. En aquest taller exploraràs amb en Xavier la constitució present en tu, com s’expressa i formes de regular-la.

15H TALLER-XERRADA RECONNEXIÓ POST PART | MÍRIAM
Aquest format de taller-xerrada post-part amb la Míriam, et dona la oportunitat de poder gaudir d’un espai per a tu i per al teu cos, permetent començar a moure i reconnectar amb aquells teixits que hagin pogut quedar més adormits, adolorits o rígids. 

16H TALLER «APROFITA EL TEU LLENGUATGE CORPORAL EN LES RELACIONS AMB ELS ALTRES”(PRESENCIAL)
A vegades el nostre missatge no arriba al nostre interlocutor i a vegades estem molt connectats amb l’altra persona. En molts casos és degut a la sincronia entre les nostres paraules i el nostre llenguatge corporal. En aquest taller farem una curta introducció a tenir atenció al teu llenguatge corporal perquè puguis millorar la teva comunicació amb els altres. 

17H XERRADA ON-LINE: MUJERES INVISIBLES PARA LA MEDICINA | DRA. CARME VALLS
La Dra. Carme Valls-Llobet, endocrinòloga especialitzada en Salut de la Dona i en biaixos de gènere a la Salut, vindrà com a convidada especial de ADES i ens posarà al dia en salut femenina junt amb la presentació de la nova edició del llibre “Mujeres invisibles para la medicina”

17H TALLER MOBILITY | POL
Si vols provar aquesta nova modalitat d’entrenament, el Pol (Fisioterapeuta i Intructor de Pilates) t’ofereix aquest taller per que vinguis a conèixer-la i gaudir d’aquest taller!

18H-20H XERRADA-TALLER TEATRE COM A TERÀPIA | SERGIO (presencial)
En aquesta xerrada taller podràs viure i experimentar els beneficis del teatre i com et facilita jugar a diferents personatges, gestionar les emocions i identificar sensacions tòxiques i despendre  d’aquestes, per recuperar la teva salut, creativitat i autenticitat. Vine a jugar al fet escènic!!

18H-19,30H TALLER IOGA «HABITAR EL COS: IOGA DAVANT L’ANSIETAT” | XAVIER
El pensament es projecta al passat i al futur com un mico saltant de branca en branca, creant ansietat? On és l’estabilitat del Present? Explora algunes propostes del ioga per deixar de seguir el mico.

19’30H TALLER “HOLA SÒL PELVIÀ: ENCANTAT/ADA DE CONÈIXE’T!” | MIRIAM
Taller dirigit a totes les edats, gènere i diversitats de cos que existeixen, ja que tots tenim sól pelvià! Què són els famosos Keguels? Hi ha altres maneres de fer exercitar la musculatura? Si vols començar a familiaritzar-te amb la prevenció i la cura en la salut pelviana, aquest taller es per tu. Una aproximació per poder començar a conèixer on es situa, en que intervè, i com podem saber si es saludable.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ A LA JORNADA