Fer-se soci

Ades vol arribar a tothom, i en tant la importància que aquest missatge arribi al major nombre de persones possible, ho posa fàcil perquè la implicació i la participació dels integrants pugui ser el més lliure i adaptable possible. Tens alguna proposta o idea que vulguis donar a conèixer? O simplement vols gaudir dels beneficis?

nivells-implicacio

Fer-se soci no només significa tenir dret a una implicació activa (dret que no deure), sinó també la possibilitat de gaudir dels beneficis que l’Associació ofereix: des de conferències, jornades, tallers i esdeveniments gratuïts, fins a descomptes a botigues i establiments. Consulta la nostra agenda d’activitats mes a mes per estar al dia de les novetats de les que pots gaudir.fitxa-soci2

Tots els socis d’Ades tindran dret de participació a l’assamblea, dret a vot, així com la possibilitat d’implicar-se en la organització de l’Associació si així es desitja.

Ser soci no implica la quota de les activitats setmanals (Ioga, Pilates, Posturologia, Hipopressius…), però si t’interessen les nostres classes des de l’Associació t’oferim un ampli ventall, de dilluns a divendres.