Fer-se soci

Ades vol arribar a tothom, i en tant la importància que aquest missatge arribi al major nombre de persones possible, ho posa fàcil perquè la implicació i la participació dels integrants pugui ser el més lliure i adaptable possible. Tens alguna proposta o idea que vulguis donar a conèixer? O simplement vols gaudir dels beneficis?

nivells-implicacio

Fer-se soci no només significa tenir dret a una implicació activa (dret que no deure), sinó també la possibilitat de gaudir dels beneficis que l’Associació ofereix: des de conferències, jornades, tallers i esdeveniments gratuïts, fins a descomptes a botigues i establiments. Consulta la nostra agenda d’activitats mes a mes per estar al dia de les novetats de les que pots gaudir.fitxa-soci2

Tots els socis d’Ades tindran dret de participació a l’assamblea, dret a vot, així com la possibilitat d’implicar-se en la organització de l’Associació si així es desitja.

Ser soci no implica la quota de les activitats setmanals (Yoga, Pilates, Posturologia i Biocentres), però si t’interessen les nostres classes des de l’Associació t’oferim un ampli ventall, de dilluns a divendres.