Classes i horaris

Horaris 2020 onlineDes d’Ades et proposem un ampli ventall de classes de diverses tècniques i disciplines per a totes les edats, condicions i necessitats. Totes elles destinades a cuidar de la teva salut, i recuperar o vetllar pel teu equilibri integral, en l’àmbit físic però també emocional i mental.

A Ioga trobaràs una oferta variada i de diferents intensitats en funció de la intensitat o de la dinàmica. A més, ara també oferim classes en anglès!

Si el que busques és un treball global de tot el cos, per prendre consciència i empoderar-te, millorant el diàleg amb el teu organisme i amb allò que el símptoma ens està comunicant, Posturologia i Equilibri integratiu són la teva opció.

La pràctica del Pilates i les classes d’Hipopressius i estiraments et poden ajudar a treballar els teus eixos i millorar la salut de la teva esquena.

També et proposem la Dansa com a eina de moviment i expressió, amb classes on a través del moviment conscient, la música, l’escolta, l’exploració i els vincles es crearà un espai per a expressar i moure tot el cos, connectant amb la consciència i la sensibilitat. I si ets ballarí professional o amateur t’oferim, a més, un espai d’entrenament i perfeccionament.

Amb Cos i Gestalt, l’objectiu és donar-te eines pel desenvolupament de la Presa de Consciència o Donar-se Compte del teu cos, per poder afrontar qualsevol experiència personal que estigui generant dificultats físiques o mentals. T’ajudará a transitar i gestionar les emocions d’una forma saludable, gestionar situacions d’estrés i les pors.

També oferim classes per col·lectius i grups d’edats específics. Tenim Pilates per a Gent Gran, on tenim cura de les dificultats intrínseques de l’envelliment (reducció de la vista, de l’equilibri, de la coordinació…). Pels més joves i energètics (entre 20 i 40 anys), oferim un treball de tècniques combinades d’alta intensitat: l’Acondicionament físic. I si estàs d’enhorabona i en estat de gestació, no et pots perdre l’Exercici Físic per Embarassades.

Si encara no ets usuari, pots animar-te a provar una classe gratuïta i sense compromís!

TARIFES MENSUALS: CLASSES PRESENCIALS

  • 50€: 1 classe/setmana
  • 65€: 2 classes/setmana
  • 80€: 3 classes/setmana

TARIFES MENSUALS: CLASSES ONLINE

  • 40€: 1 classe/setmana
  • 50€: 2 classes/setmana
  • 60€: 3 classes/setmana

MATRÍCULA

60€ en concepte de quota de soci

  • Dedicats al racolzament de l’Associació
  • Dedicats a tú! Canviable per un tractament a escollir entre el nostre ventall de tècniques terapèutiques: Fisioteràpia, Osteopatía Biodinàmica, Teràpia Gestalt, Teràpia Thaiyoga… Pregunta’ns i decobreix tot el que podem fer per cuidar de la teva salut integral.