Classes i horaris

Des d’Ades et proposem un ampli ventall de classes de diverses tècniques i disciplines per a totes les edats, condicions i necessitats. Totes elles destinades a cuidar de la teva salut, i recuperar o vetllar pel teu equilibri integral, en l’àmbit físic però també emocional i mental.

ACONDICIONAMENT FÍSIC
Si el que necessites és un treball intens i dinàmic, i tens entre 20 i 40 anys, et posaràs en forma amb la classe d’Acondicionament físic.


DANSA
També et proposem la dansa com a eina de moviment i expressió, amb classes on a través del moviment conscient, el ritme, l’exploració i els vincles del grup es crearà un espai per a treballar el cos amb llibertat. I si ets ballarí professional o amateur t’oferim, a més, un espai d’entrenament i perfeccionament (Entrenament de la dansa).


COS I GESTALT
Amb Cos i Gestalt, l’objectiu és donar-te eines pel desenvolupament de la Presa de Consciència o Donar-se Compte del teu cos, per poder afrontar qualsevol experiència personal que estigui generant dificultats físiques o mentals. T’ajudará a transitar i gestionar les emocions d’una forma saludable, gestionar situacions d’estrés i les pors.


IOGA
A ioga treballaràs la connexió del cos i respiració, neutralitzant els patrons d’estrès, independentment del nivell de flexibilitat.


POSTUROLOGIA I EQUILIBRI INTEGRATIU
Si el que busques és un treball global de tot el cos, per prendre consciència i empoderar-te, millorant el diàleg amb el teu organisme i amb allò que el símptoma ens està comunicant, Posturologia i Equilibri integratiu són la teva opció.


PILATES, HIPOPRESSIUS I ESTIRAMENTS
La pràctica del Pilates i les classes d’Hipopressius i estiraments et poden ajudar a millorar l’alineació corporal, beneficiant la salut de la teva esquena. Combinen el treball del to muscular, la mobilitat articular, l’equilibri…

Si encara no ets usuari, pots animar-te a provar una classe gratuïta i sense compromís!