Biocentres

Una proposta en la que a través de la dansa, l’expressió, la veu, el joc, el massatge i la respiració, prenem consciència del nostre cos i de com ens sentim.

biocentres1

Una ajuda per restaurar l’equilibri i la unitat dins nostre, en un procés en el que convergeixen el cos, la ment i les emocions.

En Biocentres et proposem un viatge de descobriment interior on ens servim de la música per moure’ns a través del ball i moviments vinculats a les asanes, aquietant el nostre interior, també ajudats de la meditació i el massatge, amb la finalitat de reequilibrar tots els aspectes del nostre èsser, a nivell extern i intern.

Deixa’t portar al teu interior mogut per la força de la música i del grup.

Orígens

La proposta de Biocentres està basada principalment en la filosofia de centres d’energia:

El cos té set centres principals d’energia que en Ioga també s’anomenen Chakras. Cada Chakra té associada una part anatòmica del nostre cos tan a nivell muscular com a nivell visceral. Així mateix, cada chakra té associat també un aspecte emocional (i evidentment, energètic).

Centres d’energia utilitza la dansa com a eina per treballar cada un dels Chakras (inicialment un per sessió) amb l’objectiu de desbloquejar físicament les parts anatòmiques associades a aquest chakra, diluint així les cuirasses físiques que impedeixen que les emocions i l’energia d’aquest chakra flueixen adequadament.

A més de la filosofia de centres d’energia, Biocentres incorpora també diferents aspectes interesssants, d’altres tècniques com per exemple la Bioenergètica, la Biodansa, el ioga, la meditació, la Posturologia i la terapia biodinámica.

Imparteixen

Santi Alabern

“Empiezo a interesarme por el masaje hace más de 15 años, completando entre otras, las formaciones en quiromasaje y terapia craneo-sacral. Continuando con la línea corporal, realizo las formaciones de centros de energía incluyendo también la parte de Masaje correctivo profundo y la formación de bioenergética. Desde hace más de 5 años estoy impartiendo clases de Biocentres.”

Meritxell Pérez

“Des que vaig començar a donar les classes de Ioga i de Biocentres, aquest procés està sent un aprenentatge de vida. El poder compartir els beneficis de la pràctica de Ioga i dels Biocentres m’omple de satisfacció. Estic aprenent a trasmetre com connectar amb un mateix, com escoltar-se, com del cos físic incidim en el cos interior, camí per la pau interior.”

biocentres2

Taller de Biocentres

Anuncios