Taller de sexualitat conscient

Deja un comentario

sexualitat-conscient

La sexualitat és molt més que la genitalitat. La sexualitat és la petjada que ens ensenya com ens relacionem amb els altres i com ens obrim a la vida.

La Pedra Gestalt, que per aquells que no els coneixeu, són els encarregats de la formació en desenvolupament humà de Gestalt i Natura, per la millora de la relació amb tu mateix i amb l’entorn, ara ens conviden a un treball de profunditat.

Durant tres dies, a través de dinàmiques de la psicologia Gestalt i Bioenergètica, et proposem un viatge per tal que experimentis com és la sexualitat a la teva vida. El contacte amb la natura ens ajudarà a sanar el pòsit biogràfic que no ens deixa relacionar-nos de forma lliure amb aquesta energia tan bàsica per a ser feliç.

Suposa un viatge a través de la pròpia sexualitat, entesa en un sentit molt ampli. Mitjançant el treball sobre l’afectivitat, els vincles i les relacions presents i passades, tindrem l’ocasió de detectar i examinar possibles pertorbacions o qüestions d’interès que ens influeixen a nivell corporal, emocional, cognitiu, relacional i fins i tot espiritual.

Dia: 16 (tarda) fins 18 (després de dinar).
Places limitades. Es necessari una entrevista prèvia.

Per a més informació…
lapedragestalt@gmail.com

Rubén López: 605164188
Josep Maria: 629527779

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s