Recomenació per la primavera

Deja un comentario

Infusiones

Recomanem una infusió depurativa ideal per prendre a la primavera:

20 grams Dent de lleó
20 grams Cardo mariano
15 grams Menta piperita
10 grams Zarzaparilla
20 grams Anís verd
15 grams Regalesia

Es pot prendre durant un mes per fer una bona depuració. Un parell d’infusions al dia, la primera al matí i l’altra a la nit, preferiblement abans dels àpats (però també podría ser després en tant que és digestiva).
La preparació és una cullarada sopera per quart de litro d’aigua. Els ingredients es tiren en fred, deixant que es faci una ebullició d’un minut.  Un cop feta l’ebullició s’apaga el foc, deixant reposar cinc minuts abans de prendre-la. També es pot potenciar una mica l’efecte del fetge posant-hi una mica de llimona.

Us recordem també alguns aspectes importants a tenir presents en aquesta estació de l’any, com la importància de fer exercici físic, respirar i realitzar inspiracions profundes. En tant que no som pas diferents de la natura i a la primavera tot floreix, us proposem ser molt conscients de la importància d’activar-se, de moure’s i cuidar la nostra alimentació per posar en moviment tot el sistema digestiu i cuidar la sang que arriba al fetge. Així mateix, potenciar una escolta al cos i posar consciència en allò que l’organisme ens demana, ens convidarà a sortir a l’exterior, i a entrar en contacte amb la natura,

Com a consell: és una época que convida a respirar aire pur, sortir a la natura, moure’s… el cos ho demana. Posar consciencia en el que el cos ens demana és clau en aquesta estació així com en la nostra vida.

Alicia Giménez i Xavi Sangenís

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s